Aquest passat diumenge va tenir la Romeria de Gavà. Des de Ciutadans vam voler assistir i reconèixer la funció de cohesió social que compleixen les Cases Culturals de Gavà. Gloria Lasheras, membre de la candidatura de Ciutadans Gavà va explicar les propostes del seu programa “sempre hem donat suport a totes les manifestacions culturals, la nostra proposta és potenciar-les i dotar-les de recursos perquè esdevinguin un autèntic motor de la promoció econòmica de la ciutat”

Glòria Lasheras va afegir que “des de Ciutadans posem en valor la feina de les entitats regionals que tenen una funció de cohesió social i de difusió cultural i que mostren la diversitat i pluralitat de Gavà, un tret que ens caracteritza i ens diferencia malgrat no comptar sempre amb el suport de les administracions”.

Glòria va finalitzar la seva intervenció dient que “aquest és el model en el que creiem, per això el proper 26 de maig, vota Ciutadans”.

 

 

Gavà, 20 de maig de 2019