Assistim al “V Torneig de Futbol Inclusiu” organitzat per l’associació ADISGA, a l’estadi les Bòbiles de Gavà

Sergio Engli, membre de la candidatura de Ciutadans Gavà “és necessari que tota la societat, des de les entitats fins els estaments institucionals s’impliquin en la inclusió” 

 

Ahir, dissabte 18 de maig vam assitir al “V Torneig de Futbol Inclusiu” organitzat per l’associació ADISGA, conjuntament amb altres associacions socials de Baix Llobregat i del Maresme. 

El número 6 de la candidatura de Ciutadans de Gavà, Sergio Engli va aprofitar la presència al torneu d’Adisga per demanar “que es treballi per la inclusió des de la base de la societat fins als estaments que ens representen”. Engli va posar com exemple “el que fem a la Casa de València on persones amb capacitats diverses s’han integrat amb total normalitat”.

Sergio Engli va manifestar que “l’Ajuntament no compleix amb el que diu la llei: que un 7% llocs de treball s’han de reservar per a persones amb capacitats diverses, això ni s’ha fet en el passat ni tampoc s’està fent en les noves promocions”. Engli va afegir que “aquesta pregunta deixa clar que no s’està fent la feina”.

El candidat taronja va concloure dient que “és essencial que parlem de persones amb capacitats diverses i és basic que aquestes persones s’integrin amb tota normalitat en la nostra societat, en això ha de treballar el proper alcalde de Gavà, que en aquest cas serà Miguel Ángel Ibáñez”.

 

 

 

Gavà, 19 de Maig de 2019