Carlos Carrizosa, portaveu del Grup Parlamentari de Ciutadans ha visitat aquest cap de setmana la Fira d’Espàrrecs de Gavà

Des de Ciutadans Gavà volem posar en valor tot el treball que realitzen els pagesos i la necessitat de donar suport i seguiment a les seves demandes

 

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la 66 ena Fira d’Espàrrecs de Gavà. Carlos Carrizosa, portaveu del Grup Parlamentari de Ciutadans al Parlament de Catalunya va visitar amb l’agrupació de Ciutadans Gavà, la tradicional mostra de paneres i espàrrecs. Carrizosa va conèixer de primera mà el treball i les obres dels pagesos que participen al concurs, i que realitzen obres d’arts amb hortalisses. En paraules de Carrizosa: “és impressionant l’art que desprenen els agricultors a la Fira d’Espàrrecs de Gavà i és molt important donar suport als agricultors catalans i al comerç de proximitat”. 

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans, Miguel Ángel Ibáñez va voler destacar la importància de participar en la Fira: “Aquest cap de setmana, des de Ciutadans Gavà ens sumem a la celebració de la 66 ena edició de la Fira d’Espàrrecs de Gavà. Sens dubte, un dels esdeveniments més importants de l’any per al nostre municipi, que permet posar en valor la tradició agrícola i el treball necessari dels nostres pagesos”. 

 

 

Gavà, 30 d’abril de 2019