El Grup Municipal de Ciutadans va realitzar 5 precs i preguntes sobre l’estat i manteniment dels carrers, seguretat, i les subvencions del programa “Junts Fem Barri”

El passat dijous es va celebrar el Ple de Març de l’Ajuntament de Gavà. El Grup Municipal de Ciutadans va presentar 5 precs i preguntes a l’equip de govern. El portaveu de Cs Gavà, Miguel Ángel Ibáñez va preguntar sobre l’estat dels ajuts del programa “Junts Fem Barri” que provenen de la Diputació de Barcelona. El 2017, el PSC va sol.licitar i obtindre la anulació del programa Junts Fem Barri del 2019 dedicant l’import a dues obres escollides per ells mateixos sense participació dels veïns i veïnes de Gavà. En paraules de Ibáñez: El van anular per que no confien en el criteri del veins i veines a l’hora de votar les necesitats dels deus barris? O per què el 2019 és any electoral municipal i així podien començar les obres abans de les eleccions?”. 

Francisco Gavilán, regidor de Cs Gavà, va preguntar a l’equip de govern sobre l’estat dels contractes signats amb entitats públiques amb la finalitat de millorar la neteja dels carrers, el manteniment forestal. Etc. Aquests contractes estaven destinats a persones en situació de desocupació. Des de Ciutadans ens preocupen per aquests ciutadans que finalitzaren aquests contractes limitats i que tornaran a la seva situació anterior. En paraules de Gavilán: “Quants d’aquests contractes temporals provinents dels encàrrecs o convenis signats finalitzaràn el 31 de octubre?”

Gloria Lahseras, regidora de Cs Gavà, va preguntar a l’Ajuntament sobre la campanya de civisme per la conscienciació de l’us correcte dels contenidors i, així evitar residus incontrolats fora dels mateixos. Segons Gloria Lasheras: “Quina efectivitat, quant a reducció de residus descontrolats ha produït aquestes mesures?, Quants avisos han realitzat a les persones encarregades d’aquestes actucions? S’ha sancionat a algú?”

 Finalment, el regidor Carlos García, va preguntar sobre l’estat dels pous a Gavà. Com a conseqüència de l’accident succeït el passat mes de gener en un pou del municipi de Totalán, s’han tingut coneixement de perforacions comuns entre propietaris de cases rurals o parcel·les en el camp. En paraules de García: “S’ha realitzat una inspecció a Gavà sobre l’existència i l’estat dels pous?”

 

 

 

 

Gavà, 1 ‘dabril de 2019

 

dav