Des de Cs Gavà ens alegrem de l’increment de la freqüència de pas de l’autobús GA1, que millorarà el servei per als ciutadans

Tot i així, creiem que aquesta millora arriba tard, i com sempre, en període electoral

 

Miguel Ángel Ibáñez, portaveu de Cs Gavà ha realitzat declaracions als mitjans de comunicació en relació al canvi de freqüència de l’autobús GA1. Ibáñez celebra que “avui la línia Gavà 1 canvia la seva freqüència de pas i passa dels 30 minuts fins els 20”. El regidor gavanenc creu que “és una bona notícia perquè és una reducció de temps de freqüència de pas molt important i ens alegrem que sigui així perquè és un autobús molt important per la gent que es desplaça d’un barri a un altre de Gavà”.

Ibáñez ha posat en valor, tant aquesta millora, com la posada en marxa de les dues línies exprés que connecten Gavà amb Barcelona. Tot i això, ha assegurat que “si el govern de Gavà hagués tingut realment un pla de mobilitat, aquestes millores que s’estan presentant els darrers dies s’haurien fet molt abans”. I és que, segons el portaveu, “si el govern socialista hagués tingut realment un projecte de millora de la mobilitat hauria treballat amb l’AMB per tenir aquestes millores no ara, a final de mandat, sinó molt abans en benefici de Gavà”.

Ibáñez, doncs, ha expressat la seva satisfacció per aquestes millores ja que “Gavà necessita un canvi en mobilitat, igual que necessita un canvi també en seguretat, en promoció de comerç, etc.”.

 

Gavà, 13 de Març de 2019