Ciutadans Gavà ha col·laborat en la campanya de recollida de joguines, que pretén que cap nen i nena de Gavà es quedi sense regal aquest Nadal

El Diputat al Parlament de Catalunya, Martín Barra ha visitat el Mercat de Sant Nicasi, i ha aprofitat per felicitar la festivitat a tots els gavanencs i gavanenques en una passejada per les parades del centre

 

Aquest matí, Ciutadans Gavà ha col·laborat en la campanya de recollida de joguines “Els seus Drets en Joc”. Aquesta campanya pretén que cap nen i nena de Gavà es quedi sense regal aquest Nadal. Els membres de l’Agrupació de Ciutadans Gavà han donat una joguina en un dels punts de recollida que l’organització ha instal·lat per la ciutat. Des de l’equip organitzador es va destacar la necessitat que aquestes joguines, a part d’estar en bon estat, havien de ser joguines no bèl·liques, no sexistes, ni discriminatòries, etc. A part de la voluntat de ser solidàris, és necessari educar els nens i nenes amb valors tolerants, inclusius i pacífics.

En aquesta acció solidària, s’ha sumat el Diputat al Parlament de Catalunya, Martín Barra. El Diputat de Ciutadans, ha estat aquest matí a Gavà per gaudir d’algunes dels activitats organitzades amb motiu de la Festa Major d’Hivern. Barra, acompanyat de diversos militants de la formació a nivell local, encapçalats pel Portaveu del Grup Municipal a l’Ajuntament, Miguel Angel Ibáñez, ha fet una breu passejada per les parades del Mercat de Sant Nicasi, que fins diumenge es pot visitar a la Rambla.

Barra, veí de Viladecans, ha posat en valor el caràcter tradicional del Mercat al qual ha convidat a tothom a “visitar-lo i a comprar-hi”. També ha destacat les accions solidàries de recollida de joguines que, al seu entendre, “resulten molts importants, raó per la qual és important la implicació de tots”.

Durant tot el cap de setmana, Cs Gavà participem de totes les activitats organitzades per Sant Nicasi, posant en relleu aquests dies, les costums i tradicions que ens uneixen a tots els gavanencs i gavanenques.

 

 

Gavà, 15 de desembre de 2018