Els regidors i regidores de Cs Gavà participen a la jornada de portes obertes de l’empresa municipal PRESEC, que enguany fa 30 anys
 
Amb motiu de la festivitat de Sant Nicasi, el Grup Municipal i la resta de membres de l’Agrupació participaran als actes i activitats organitzats durant el cap de setmana

 

Amb motiu de la celebració de la festivitat de Sant Nicasi, hi ha organitzats diversos actes i activitats per a tot el cap de setmana a Gavà. Ciutadans hem assistit a la jornada de portes obertes de l’empresa municipal PRESEC, que enguany celebra el seu 30è aniversari. El Portaveu del Grup Municipal, Miguel Ángel Ibáñez, ha aprofitat  l’ocasió per donar suport a tot l’equip i felicitar-los per la gran feina que realitzen per la ciutat de Gavà, “és molt important la feina que fan, i creiem que PRESEC ha de seguir avançant, modernitzant-se i actualitzant-se per continuar donant el bon servei que ja dona a Gavà”. 
 
Ibáñez ha destacat que al Ple de l’Ajuntament de novembre es va aprovar amb el vot a favor de Ciutadans, que PRESEC gestioni el projecte “Pla de Xoc a L’atur – ajuts a l’ocupació” per a fomentar l’ocupació a Gavà. Fomentar l’ocupació és un dels temes que des de Ciutadans creiem que Gavà necessita un canvi, ja que el govern del PSC no fa tot el que caldria.
 
Com apunta l’Informe del tercer trimestre sobre Conjuntura Econòmica que elabora el Fòrum Empresarial del Baix Llobregat, Gavà va ser la ciutat que va destruir més llocs de treball en el darrer trimestre. Per aquest motiu, vam portar al Ple una pregunta a l’equip de govern sobre les accions i polítiques que s’estaven duent a terme per pal·liar
aquesta tendència.
 
Aquest pla d’ocupació afavorirà la inserció laboral d’aquelles persones en situació d’atur i que més dificultats tenen per trobar feina, per tal que puguin accedir a un lloc de treball temporal i aprendre un ofici.
 
Des de Ciutadans sempre hem defensat que l’empresa municipal PRESEC ha de dotar-se d’un bon pressupost que permeti disposar de la plantilla necessària per donar el millor servei possible, però alhora tambè, que la qualitat dels llocs de treball del personal actual sigui bona. En això seguirem treballant els propers mesos.
 
Finalment, Ibáñez ha volgut felicitar de primera mà els treballadors i treballadores de l’empresa municipal i agrair el treball que fan diàriament. “De nou, moltes felicitats a tot l’equip de PRESEC per la bona feina feta i tot el suport de Ciutadans Gavà en seguir endavant”. 

Gavà, 14 de novembre de 2018