Ciutadans ha obtingut uns resultats molt bons a les autonòmiques d’Andalusia, passant de 9 a 21 diputats al Parlament Andalús 

Miguel Ángel Ibáñez es mostra convençut que l’ascens també serà espectacular a Gavà en les pròximes municipals del mes de maig

 

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans a Gavà, Miguel Ángel Ibáñez, ha valorat “positivament els resultats electorals d’aquest diumenge a Andalusia” on, segons el propi Ibáñez: “la nostra formació ha passat de 9 diputats a 21” la qual cosa demostra que “la gent confia en nosaltres, i en el bon treball que hem fet durant els darrers anys la Assamblea d’Andalusia”

Segons Ibáñez, “aquest tomb espectacular de vots en aquestes autonòmiques és fruit, entre d’altres coses, per la nostra lluita per evitar que cap càrrec estigui ocupat per persones imputades com Chaves i Griñán, per frenar la corrupció i pel control de la despesa”.

Ibáñez assegura que “aquests resultats apunten una tendència general de voluntat de canvi en el conjunt de la societat espanyola. La gent no vol seguir amb el mateix i això també passa a la nostra comarca i a Gavà”, per això es mostra convençut que “en les properes eleccions municipals obtindrem un ascens espectacular”. Miguel Ángel Ibáñez ho argumenta assenyalant que “la gent està cansada que es vagi repetint el mateix cada mandat, i que durant 3 anys no es faci res, i només en el darrer es posin a treballar”. Per a Ibáñez, “es necessiten idees noves per al Gavà del segle XXI i projectes de futur que il·lusionin”

Des de Cs Gavà continuarem treballant per demostrar que un altre tipus de fer política és possible tambè a Gavà. Per a que els gavanencs i gavanenques es sumin i s’il·lusionin amb la política útil que estem impulsant i podem veure tambè arribar aquest canvi a Gavà en les pròximes municipals.

 

 

Gavà, 4 de desembre de 2018