Ciutadans inicia un cicle de converses ciutadanes en què es tractaran les preocupacions dels gavanencs i gavanenques

En la primera d’aquestes converses es planteja la problemàtica de la sanitat i la qualitat de vida dels ciutadans de Gavà, en el marc del nou Hospital i la seva repercussió en el territori

 

Ciutadans Gavà prepara un cicle de converses amb els ciutadans de Gavà. Cadascuna d’aquestes converses tindrà com a eix temàtic, alguna de les preocupacions més importants que afecten a la vida dels gavanencs i gavanenques, i les solucions que des de Cs Gavà oferim.

El primer d’aquest col·loquis, introduirà la problemàtica de la sanitat i la qualitat de vida a Gavà. El President del Grup de Ciutadans a la Diputació de Barcelona i Portaveu del Grup Municipal de Cs Gava, Miguel Ángel Ibáñez presentarà l’acte i Martin Eusebio Barra, Diputat de Ciutadans al Parlament de Catalunya i membre de la Comissió de Sanitat, exposarà els problemes del nou Hospital  i la seva repercussió per a la població. Finalment, hi haurà un temps destinat a que els assistents realitzen preguntes i puguin mantenir un col·loqui amb els convidats.

Des de Cs Gavà, creiem que és imprescindible explicar de primera mà als ciutadans el projecte i les solucions que donem a les seves preocupacions i necessitats.

 

 

 

Gavà, 13 de novembre de 2018