El portaveu de C’s a Gavà, Miguel Ángel Ibáñez assegura que Gavà és una ciutat amb un gran teixit social i associatiu o les AAVV són primordials. 

El portaveu de Ciutadans (C’s) a Gavà, Miguel Ángel Ibáñez, ha assegurat que “No ens podem permetre perdre les associacions de veïns”. És per això que el portaveu ha demanat a l’Ajuntament que “s’interessi pel que està passant amb el teixit associatiu a Gavà ja que en els últims mesos més de dues associacions de veïns han plegat i hi ha alguna més que ho estan reconsiderant”. A més ha assegurat que “ a Ciutadans (C’s) Gavà sabem que les associacions són un vincle molt important entre el barri, l’ajuntament, cossos de seguretat i serveis socials. Per això és un esglaó que no ens podem permetre perdre”.

Ibáñez ha remarcat que “per a aquesta ciutat amb un teixit social i associatiu tan important és un aspecte que no podem deixar de banda. Les associacions desenvolupen un treball molt important, sobretot en moments de crisi ja que ajuden a canalitzar la necessitat d’ajuts i donen un cop de mà als veïns que ho passen malament”- ha conclòs.

Miguel Ángel Ibáñez “No nos podemos permitir perder las asociaciones de vecinos”

  • El portavoz de C’s a Gavà, Miguel Ángel Ibáñez asegura que Gavà es una ciudad con un gran tejido social y asociativo donde las AAVV son primordiales.

El portavoz de Ciutadans (C’s) Gavà, Miguel Ángel Ibáñez, ha asegurado que “No nos podemos permitir perder las asociaciones de vecinos”. Es por eso que ha pedido al Ayuntamiento que “se interese por lo que está pasando con el tejido asociativo en Gavà ya que en los últimos meses más de dos asociaciones de vecinos han plegado y hay alguna más que lo está reconsiderando”. Además ha asegurado que “en Ciutadans (C’s) Gavà sabem que las asociaciones son un vínculo muy importante entre el barrio, el ayuntamiento, cuerpos e seguridad y servicios sociales. Por eso es un escalón que no nos podemos permitr perder”.

Ibáñez ha remarcado que “para esta ciudad con un tejido social y asociativo tan importante es un aspecto que no podemos dejar de lado. Las asociaciones desarrollan un trabajo muy importante, sobretodo en momentos de crisis ya que ayudan a canalizar la necesidad de ayudas y apoyan a los vecinos que lo pasan mal- ha concluido.