Ciutadans (C’s) de Gavà demana al PSC que es defineixi i revisi el seu pacte amb CiU

 ● El portaveu adjunt de C’s demana als socialistes que “si defensen la unitat d’Espanya, s’allunyin de CiU i es posicionin al costat dels qui s’oposen a la independència”

 El portaveu adjunt del grup municipal de Ciutadans (C’s) a Gavà, Carlos García Ajenjo ha  demanat  al PSC que  “es defineixi i revisi el seu pacte amb CiU”. García Agenjo ha señalat que els convergents són una formació que “aposta per la independència”.

 El regidor de C’s ha assegurat  que les formacions favorables a la unitat d’Espanya, hem d’unir-nos i deixar de costat les nostres diferències” i ha preguntat al PSC si faran “un pas enrere  premiant els interessos dels ciutadans posicionant-se al costat dels grups que no volen trencar Espanya ni saltar-se les lleis, o bé continuaran amb el pacte, defensant els seus propis interessos partidistes”, ha conclòs García Ajenjo.

Ciutadans (C’s) de Gavà pide al PSC que se defina i revise su pacto con CiU

 ● El portavoz adjunto de C’s pide a los socialistas que si “defienden la unidad de España, se alejen de CiU y se posicionen al lado de los que se oponen a la independencia”

El portavoz adjunto del grupo municipal de Ciutadans (C’s) de Gavà, Carlos García Ajenjo ha pedido al PSC que “se defina y revise su pacto con CiU”. García Ajenjo ha señalado que los convergentes son una formación que “apuesta por la independencia”.

El regidor de C’s ha asegurado que las formaciones favorables a la unidad de España, debemos unirnos y dejar de lado nuestras diferencias” y ha preguntado al PSC si harán “un paso atrás premiando los intereses de los ciudadanos posicionándose al lado de los grupos que no quieren romper España ni saltarse las leyes, o bien continuarán con el pacto, defendiendo sus propios intereses partidistas”, ha concluido García Ajenjo.