● El portaveu municipal de C’s recorda que “no es poden fer promeses i que no  es materialitzen perquè amb la salut no es pot jugar”

El portaveu del grup municipal de Ciutadans (C’s) a Gavà, Miguel Ángel Ibáñez ha assegurat que “cal millorar la qualitat assistencial i laboral de l’hospital de Viladecans”. Ibáñez ho ha dit després d’assistir a  la concentració convocada per la plataforma “En Defensa de l’Hospital de Viladecans” en protesta per les males condicions assitencials i laborals  del centre sanitari. Miguel Angel Ibáñez ha afegit que “la  prioritat ha de ser la sanitat” i per aquest motiu ha reclamat que això es tingui en compte “a l’hora de fer els pressupostos

En declaracions als mitjans de comunicació Ibañez ha anunciat que“Ciutadans té clar que la salut és un dels primers drets fonamentals” i ha explicat que  la líder de C’s a Catalunya, Inés Arrimadas juntament amb membres del Grup Parlamentari “s’han reunit aquesta setmana amb representats de la Junta de Personal de l’Hospital, sindicats i  representats veïnals per conèixer de primera mà la situació del centre”. Ibáñez ha explicat que fruit de la reunió el Grup Parlamentari de Ciutadans “ha presentat set preguntes parlamentàries on es tracten qüestions fonamentals com el dèficit de personal o la necessitat de dotar el centre de més serveis”. “Sempre hem reivindicat la necessitat de millorar l’Hospital perquè amb la salut no es poden fer promeses que no es compleixen”-ha conclòs Ibáñez.

Miguel Ángel Ibáñez “Hay que mejorar la calidad asistencial y laboral del Hospital de Viladecans”

● El portavoz municipal de C’s recuerda que “no se pueden hacer promesas y que no se materializen porque con la salud no se puede jugar”

El portavoz del grupo municipal de Ciutadans (C’s) a Gavà, Miguel Ángel Ibáñez ha asegurado que “hay que mejorar la calidad asistencial y laboral del hospital de Viladecans”. Ibáñez lo ha dicho después de asistir a la concentración convocada por la plataforma “En Defensa de l’Hospital de Viladecans” en protesta por las malas condiciones asistenciales y laborales del centro sanitario. Miguel Angel Ibáñez ha añadido que “la prioridad ha de ser la sanidad” y por este motivo ha reclamado que eso se tenga en cuenta “a la hora de hacer los presupuestos”.

En declaraciones a los medios de comunicación Ibáñez ha anunciado que “Ciutadans tiene claro que la salud es uno de los primeros derechos fundamentales” y ha explicado que la líder de C’s en Cataluña, Inés Arrimadas junto a miembros del Grupo Parlamentario “se han reunido esta semana con representantes de Junta de Personal del Hospital, sindicatos i  representantes de vecinos para conocer de primera mano la situación del centro”. Ibáñez ha explicado que fruto de la reunión el Grupo Parlamentario de Ciutadans “ha presentado siete preguntas parlamentarias donde se tratan cuestiones fundamentales como el déficit de personal o la necesidad de dotar al centro con más servicios”. “Siempre hemos reivindicado la necesidad de mejorar el Hospital porque con la salud no se puede hacer promesas que no se cumplan”- ha concluido Ibáñez.

12489190_528131660699726_8521412015516627403_o         12510216_10208602505168499_1467356255_o