Ciutadans (C’s) Gavà convida als ciutadans a col.laborar amb el Gran Recapte d’aliments al nou MercaGavà

 ● El portaveu municipal de C’s assegura que “el MercaGavà és un excelent exemple de col·laboració públic i privada”

El portaveu de Ciutadans (C’s) a Gavà, Miguel Ángel Ibáñez, ha convidat als ciutadans a la inauguració del nou MercaGavà el pròxim dimarts i ha assegurat que “el MercaGavà és un excelent exemple de col·laboració públic i privada”. Y ha afegit que “s’ha aconseguit un mercat il.luminós, ampli i en perfectes condicions, sense cap tipus d’inversió pública”.

Ibáñez ha aprofitat la inauguració del nou mercat per fer una crida als gavanencs per “col·laborar amb el Gran Recapte del Banc d’Aliments” i “mostrar la seva solidaritat amb tota la gent que ho necessita”,  ha conclòs.

Ciutadans (C’s) Gavà invita a los ciudadanos a colaborar en el Gran Recapte de alimentos en el nuevo MercaGavà

● El portavoz municipal de C’s asegura que “el MercaGavà es un excelente ejemplo de colaboración público y privada”

 El portavoz de Ciutadans (C’s) a Gavà, Miguel Ángel Ibáñez, ha invitado a los ciudadanos a la inauguración del nuevo MercaGavà el próximo martes y ha asegurado que “el MercaGavà es un excelente ejemplo de colaboración público y privada”. Y ha añadido que “se ha conseguido un mercado bien iluminado, amplio y en perfectas condiciones sin ningún tipo de inversión pública”

Ibáñez ha aprovechado la inauguración del nuevo mercado para hacer un llamamiento a los gavanenses para “colaborar con el Gran Recapte del Banco de Alimentos” y “demostrar su solidaridad con toda la gente que lo necesita”, ha concluido.