Per la present, els regidors Miguel Angel Ibañez, Sergio Engli, Jordi Calatayud i Gabriel Martorell, en referència a la noticia publicada en L’Eramprunyà (Periòdic d’informació Municipal  de Esquerra Republicana ,Els Verds i Decidim Gavà) manifestem que la present denúncia es va presentar a títol personal per cada un dels regidors, a causa del nul suport a la mateixa dels partits que representem, amb la excepció del Grup de Ciutadans.

Volem manifestar igualment, que abans de presentar la denúncia, tots quatre regidors varem mantenir diverses reunions amb l’actual equip de govern, intentant trobar una solució a l’actual situació sense cap èxit. Aquestes irregularitats inclouen el pla municipal de sol i habitatge, i el pla de patrimoni, que actualment encara no s’han presentat correctament.

Tot i això, els quatre regidors varem decidir no fer pública aquesta denúncia durant la campanya electoral, per no afectar a la mateixa. Però vist que L’Eramprunyà ha publicat la noticia, sense el permís de cap dels regidors, els sota-signants regidors denunciants volem fer públics aquests fets i subratllar que a les properes eleccions, l’únic regidor dels que han formulat la denúncia que es presenta a les eleccions és el sr. Miguel Angel Ibañez, que té tot el nostre suport explícit per tal de continuar amb la tasca iniciada entre els quatre i acabar de posar en ordre els comptes municipals.

 

Pódeu veure la declaració íntegra a :

http://youtu.be/vfVdDlarvDE